L'ESPAI

El local es troba a l’entrada sud de La Ràpita, just a la platja de les Delícies, un lloc ideal per gaudir de les vistes de la badia dels Alfacs.

EL RESTAURANT

Aquest restaurant a la Ràpita segueix un concepte senzill i obert, amb un ambient on els clients es sentiran còmodes i tindran l’oportunitat de degustar la millor cuina de fusió amb un servei personalitzat. El restaurant està compost per una sala interior i una terrassa. La cuina està integrada a l’espai del restaurant, afegint un component visual a l’experiència culinaria. Aquest és un espai acollidor que ofereix vistes al mar, situat dins les Terres de l’Ebre, una zona amb una rica tradició culinària i un gran potencial gastronòmic.

Un restaurant de  Terres de l’Ebre  on es fusiona l’espectacularitat de l’entorn amb la pau interior que ofereix el Feng Shui. Cada element, des de la decoració fins als plats servits, contribueix a crear una experiència holística que nutre el cos, la ment i l’ànima dels seus comensals. La meticulosa disposició dels mobles i la distribució de les taules tenen en compte les línies de flux d’energia, permetent que l’energia positiva circuli lliurement pel local. Les finestres enriquixen l’espai amb una vista panoràmica de les aigües tranquil·les del mar, creant una connexió directa amb la natura i potenciant la sensació de calma. 

Albert Guzmán Restaurant, L'espai, el restaurant 04

L'Entorn

El local es troba a l’entrada sud de La Ràpita, just a la platja de les Delícies, un lloc ideal per gaudir de les vistes de la badia dels Alfacs.

 TERRES DE L'EBRE

Albert Guzmán Restaurant, L'espai, Terres de l'Ebre
Un paratge declarat Reserva de la Biosfera que inclou el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Parc Natural dels Ports, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. Un territori que ens proveeix dels millors productes per a la nostra cuina, arròs, vi, oli, peix, marisc, fruita, verdures…

PARC NATURAL DELTA DE L'EBRE

Albert Guzmán Restaurant, L'espai, Delta de l'Ebre
És un privilegi poder gaudir de flamencs, xatracs, martinets i bernats pescaires passejant entre camps d’arrossars i aiguamolls. Conviure en aquest entorn natural i disfrutar dels productes que ens ofereix no es pot expressar amb paraules i ens omple de felicitat poder compartir-ho cada dia.

POBLE DE PESCADORS. LA RÀPITA

Albert Guzmán Restaurant, L'espai, la Ràpita
Cada matí, a l’alba, pots veure les barques de la confraria del Carme sortint per la Badia dels Alfacs cap a la punta de la banya. Galeres, llagostins, escamarlans, pops, seitons i llobarros, tots s’alimenten de les riques aigües que baixen del riu Ebre i es troben amb la mar. Els pescadors de La Ràpita recullen aquest peix esplèndid i a la tarde es reparteix a la llotja per als peixaters i restaurants.

AVIS: Dimarts dia de descans

Reserva taula online

Reservar taula

Es confirmarà la reserva per mail o trucada telefònica
Albert Guzmán iconotip
Ves al contingut