L'EQUIP

L’equip d’Albert Guzman és una combinació perfecta d’habilitats culinàries, passió pel servei i dedicació envers el client. Cada membre de l’equip està compromès a proporcionar una experiència gastronòmica excepcional que combini l’excel·lència culinària amb un servei atent i personalitzat.

El CHEF

Albert Guzmán Restaurante és la quarta generació de cuiners a la família, el nom es va canviar al 2014 i antigament es deia restaurant Les Delícies, any 1983 on es va traslladar al nou lloc, anteriorment era un berenador situat a la platja, això era als anys 20. Cuina marinera al carbó i foc de llenya, ja que en aquells temps no existia una altra manera de cuinar.
En aquells temps era més car menjar pollastre que llagostins!

Avui dia i després de passar per escoles de cuina i per restaurants amb renom a nivell estatal i París, Albert Guzmán fa un tomb a la cuina de la seva mare, de les receptes tradicionals i ofereix producte local, fruites i hortalisses de l’Ebre i peix de la llotja, amb un toc d’autor, cuina integradora i moltes ganes. 

Albert Guzmán, el Chef

L'EQUIP

A la cuina, són creatius i apassionats, porten la seva visió innovadora a cada plat. Mitjançant la seva habilitat tècnica i el coneixement dels ingredients, transformen els productes frescos en obres d’art culinàries plenes de sabor i textures úniques. La seva dedicació es manifesta en cada detall, des de la presentació fins a la fusió de sabors que sorprenen i deleiten els comensals.

El personal de sala és càlid i atent, amb una gran capacitat per llegir les necessitats dels clients. Amb un somriure sincer, reben als visitants i els fan sentir com a casa. Estan disposats a explicar amb entusiasme els plats del menú, a oferir suggeriments i a respondre a les preguntes amb coneixement. La seva dedicació a l’atenció personalitzada crea una atmósfera acollidora i relaxada.

La coordinació fluida entre la cuina i la sala és una de les claus del seu èxit. L’equip de cuina i de sala treballen de la mà per assegurar-se que cada plat sigui servit amb precisió i en el moment perfecte. Aquesta sincronització permet que els comensals gaudeixin d’una experiència fluida i ben orquestrada.

Aquest equip exemplar està totalment dedicat a superar les expectatives dels clients. Amb passió per la gastronomia i l’art de servir, proporcionen una experiència completa que combina la qualitat culinària amb un servei exquisit. Cada membre de l’equip aporta la seva contribució única a la missió global del restaurant: oferir moments inoblidables als clients a través de l’alimentació i l’hospitalitat. 

AVIS: Dimarts dia de descans

Reserva taula online

Reservar taula

Es confirmarà la reserva per mail o trucada telefònica
Albert Guzmán iconotip
Ves al contingut