EL CELLER

Tenim una selecció de vins de vora casa nostra, Terra Alta, Priorat i Montsant, encara que no renunciem a cap vi de qualitat de qualsevol part del món.

TERRA ALTA

És el celler natural de les Terres de l’Ebre amb una tradició vitivinícola de fa molts anys renovada amb un canvi generacional de gent autòctona, amb diferents projectes que ens tenen robat el cor com el  Celler Frisach, Altavins viticultors, el Celler Piñol  o  Edetària  entre altres. La garnatxa blanca, la garnatxa negra, la garnatxa peluda i la carinyena són les varietats de raïm que podem trobar i que gràcies a les seves característiques geològiques i climàtiques li configuren el seu caràcter tan especial. 

Albert Guzmán Restaurant, El Celler, Terra Alta

PRIORAT

Germana de la  Terra Alta, el  Priorat  va ser pioner en l’elaboració de vins de qualitat, cosa que l’ha fet destacar internacionalment. La particularitat del territori fa que la vinya pateixi molt però alhora li dóna unes propietats significatives que fan que es produeixin vins espectaculars, principalment amb garnatxa negra i Samsó. A casa nostra podràs trobar vins com el 2 borratxos o Del Tros de Sabaté Mur Vinaters.  

Albert Guzmán Restaurant, El Celler, Priorat

MONTSANT

Un altra regió propera de tradició vinícola, amb projectes de qualitat molt interessants i amb un gran equilibri entre el territori i la producció. Us recomanem els  cellers Vins de les Vinyes, Coca i Fito i Hidalgo Albert. Amb un territori també molt dur, treballen principalment amb garnatxa negra. 

Albert Guzmán Restaurant, El Celler, Montsant

D'ALTRES REGIONS

Encara que apostem pels vins de regions veïnes, no ens podem estar de tenir al nostre celler vins de qualitat d’altres regions com l’Empordà, El Penedès, Toro o la Ribera del Duero. Ni tampoc una selecció de grans xampanys. 

Albert Guzmán Restaurant, El Celler, Diverses D.O

AVIS: Dimarts dia de descans

Reserva taula online

Reservar taula

Es confirmarà la reserva per mail o trucada telefònica
Albert Guzmán iconotip
Skip to content