CBode
Sang de Corb Celler Frisach Terra Alta

Celler

Terra Alta

És el celler natural de les Terres de l’Ebre amb una tradició vitivinícola de fa molts anys renovada amb un canvi generacional de gent autòctona, amb diferents projectes que ens tenen robat el cor com el Celler Frisach, Altavins viticultors, el Celler Piñol o Edetària entre altres. La garnatxa blanca, la garnatxa negra, la garnatxa peluda i la carinyena són les varietats de raïm que podem trobar i que gràcies a les seves característiques geològiques i climàtiques li configuren el seu caràcter tan especial.

Tempus Altavins viticultors Terra Alta Batea

Garnatxa negra

Priorat

Germana de la Terra Alta, el Priorat va ser pioner en l’elaboració de vins de qualitat, cosa que l’ha fet destacar internacionalment. La particularitat del territori fa que la vinya pateixi molt però alhora li dóna unes propietats significatives que fan que es produeixin vins espectaculars, principalment amb garnatxa negra i Samsó. A casa nostra podràs trobar vins com el 2 borratxos o Del Tros de Sabaté i Mur Vinaters.

Traca i mocador Mas de les vinyes Montsant

Garnatxa negra

Montsant

Un altra regió propera de tradició vinícola, amb projectes de qualitat molt interessants i amb un gran equilibri entre el territori i la producció. Us recomanem els cellers Vins de les Vinyes, Coca i Fito i Hidalgo Albert. Amb un territori també molt dur, treballen principalment amb garnatxa negra.

2 Borratxos Sabaté i Mur Vinaters Priorat

Altres regions

Qualitat

Encara que apostem pels vins de regions veïnes, no ens podem estar de tenir al nostre celler vins de qualitat d’altres regions com l’Empordà, El Penedès, Toro o la Ribera del Duero. Ni tampoc una selecció de grans xampanys.

Tocat de l'ala celler roig parals empordà
Restaurante Albert Guzman San Carlos de la Rápita